Menü

A lábbelik, amelyek meghódították a világot

Az 1900-as években több olyan cipőmodell született, amelyek ma is megtalálhatóak az üzletek polcain. Ilyen örökzöld darab a klumpa, a stiletto, a flip-flop, a platform és a sneakers is, amelyek érdekes körülmények között indultak világhódító útjukra. Ismerd meg őket!

A fürdőmester titka

Március 22-e a Víz Világnapja. A 2016-os év témája révén a közönség bepillanthat a kulisszák mögé. Cél az érdeklődők számára megmutatni, leleplezni azoknak az embereknek a munkáját, akiknek naponta az a dolga, hogy a fürdővendégek semmiben se szenvedjenek hiányt.

Sztárok az olasz élmények nyomában

Vakációt idéző hangulatnak lehetnek szemtanúi a napokban a Campona látogatói. A hat felépült monumentális homokszobor felidézi a tengerpartok hangulatát, a részletgazdagon megmunkált alkotások egytől egyig Olaszországra emlékeztetnek. A szombati megnyitó alkalmából Itália három neves rajongója is végignézte az elkészült műveket.

Éjszakai piac a divat szerelmeseinek

Március 17-én elindul a csütörtök esténként jelentkező „Divat Placc – by night”, hogy meghódítsa a budapesti éjszakákat és a divat szerelmeseit, újragondolva az Európa nagyvárosaiban már nagy sikert aratott "night market" fogalmát.

Szerelem számkorlátok nélkül

Jelentős korkülönbség a párkapcsolatokban - elfogadott, vagy sem? Shannon de Lima és Marc Anthony, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Crystal Harris és Hugh Hefner... Csak pár példa a sztárvilágból, ahol szembeötlően erős a korkülönbség.

Biztonságosabb Internetezés: digitális önvédelmi szabályok

Egyre nagyobb természetességgel személyes adatokat és információkat szolgáltatunk az interneten. Képeket teszünk közzé, lakcímet, mobilszámot, bankszámlaszámot adunk meg, mindezeknek komoly következményei lehetnek a lopásoktól kezdve a magánélet szentségének megsértéséig.

Ilyen jóképű Hajas Laci fia

Férfivá cseperedett Hajas Laci fia, akin máris látszik, hogy imádni fogják a nők. Dávid már gyerekkora óta vízilabdázik, remekül lő kapura és a labdát akár egyetlen ujján is képes megpörgetni. A 16 éves srác hetente ötször jár edzésre, hétvégenként pedig a meccseken bizonyít, de emellett azért a barátokra és a lányokra is marad ideje.

Felépült Déva vára a szarvasi Mini Magyarországban

Újabb határon túli épület makettjével bővült hazánk interaktív makettparkja, a szarvasi Mini Magyarország. Meghívásukra az ünnepélyes átadón részt vettek a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekei is, a nap jegybevételét pedig az alapítvány számára ajánlotta fel a makettpark.

Hiánycikk lett a munkamentes nyaralás

Nem jár le a szolgálat a munkaidő végével: a magyar munkavállalók többségének még a szabadsága alatt is rendelkezésre kell állnia, ha céges ügyben keresik, bár a megkérdezettek fele egyáltalán nem örül annak, ha az irodán kívül munkával kell foglalkoznia.

Divatmúzsa lett a SportKlub szexi műsorvezetőjéből

Bár Tóth Laurát mostanság főleg a képernyőn látjuk, amint különböző sportokat próbál ki Aryee Claudia (Tücsi) és Pordán Petra társaságában, a szépség nem hanyagolja eredeti szakmáját sem: amikor Náray Tamás felkérte a 2016-os, őszi-téli kollekciójának fotózására, a modell azonnal igent mondott.

Visszaéltek Iszak Eszti fotóival

Nem először fordul elő Iszak Esztivel, hogy közösségi oldalon használják a profilképét, azonban korábban soha nem történt meg vele, hogy valaki társkereső oldalon regisztrált a fotójával. Eszti azonban nem hagyta annyiban a dolgot: úgy döntött, levelet ír a profil használójának…

Czutor Zoli új műsora egy heti slágerlista lesz

Igazi hiánypótló műsor indul október 24-ével a Sláger TV-n: a 7 Vezér a vezető magyar zenei slágerlisták alapján készül. Az új adás heti rendszerességgel jelentkezik majd Czutor Zoltán, a hazai zenei élet egyik meghatározó személyiségének vezetésével.

Miben hasonlít Ariana Grande és Radics Gigi?

Fiatalon került a showbiznisz körforgásába, mégsem viselte meg a gyorsan jött ismertség Radics Gigi. Ennek ellenére ha úgy hozná az élet, boldogan vállalna akár bébiszitterkedést is - akárcsak egyik kedvenc énekesnője, Ariana Grande a Nickelodeon sikersorozatában.

Különleges meglepetéssel ünnepel a Hooligans

A zenekar jövőre lesz 20 éves - a nagy eseményre pedig már most készülnek. Endi elmeséli, hogy miként készültek az évfordulóra, és a magánéletébe is bepillantást ad.

Malek Andi: „Rafináltabbnak tartom magam annál, hogy erős sminkben járjak!”

Malek Andi igazi díva. A hétköznapokban ugyan csak ritkán használ sminket, a színdarabokhoz viszont maga készíti el különleges arcfestését. A színésznő elárulta, hogyan festi meg jellegzetes „Macskás” sminkjét, valamint hogy milyen szépségrituálékat végez színpadra lépés előtt és után.

Zombivá változott a VIVA sztárja

Tökfaragás, művér, rémisztő maszkok és jelmezek – ezek a Halloween alapkellékei, amelyek a Megálló sztárját, Miskovits Marcit is megihlették. A VIVA bevállalós műsorvezetője Iszak Eszti kíséretében egy sminkmesterhez látogatott, ahol sebes arcú zombit kreáltak belőle.

Cafeteria egyszerűen, korszerűen, ésszerűen a MasterCard® biztonságával!

Az MVM több mint száz millió forintos adománnyal támogatja a hátrányos helyzetű gyermekeket

Közel 800 beteg és hátrányos helyzetű gyermek töltött el együtt egy felejthetetlen napot a Millenáris Parkban az MVM rendezvényén. Az Élménynapon a gyermekeket segítő alapítványok több, mint 100 millió forint adományban részesültek.

1914, Mágnás Elza, szerelem, hatalom, gyilkosság – Bemutatták a Félvilágot

Megtartották a sokak által várt Félvilág c. tévéfilm zártkörű, premier előtti vetítését. A hazai közönség december 30-án, este 9 óra után láthatja a Mágnás Elza utolsó napjait bemutató filmdrámát a Duna Televízió műsorán.