Menü

Így regenerálja bőrét a téli hideg után! - Szépségkúra 5 lépésben

Utolsókat rúgja a tél, de az évszak bőrre gyakorolt hatásai továbbra is szemmel láthatóak. A nagy tavaszi feltöltődés még várat magára, de már most is rengeteget tehetünk a csapadékos, szeles, hideg időben megfáradt bőr megújításáért.

Így csökkentsük ráncainkat

Az idő múlásával senki sem védheti ki a megjelenő ráncokat. Előbb csak az apró szarkalábakkal, majd az egyre mélyülő barázdákkal kell megküzdenünk, amik kíméletlenül jelzik az idő múlását. Jó hír, hogy nem kell egyből plasztikai sebészhez fordulni, számos megoldás létezik a ráncok megelőzésére és halványítására.

Édesanyjukkal szépülnek a sztárok

Malek Andi, Illés Fanni és Lilu édesanyjuktól örökölték gyönyörű bőrüket, így nem csoda, hogy a szépségápolás terén is bíznak a tanácsaikban. Malek Andit mamája tanította meg a szemceruza használatára, Illés Fanninak hétvégenként ápoló arcpakolásokat készít az anyukája, Lilu pedig gyakran kap karácsonyra különleges krémeket az édesanyjától.

Zombivá változott a VIVA sztárja

Tökfaragás, művér, rémisztő maszkok és jelmezek – ezek a Halloween alapkellékei, amelyek a Megálló sztárját, Miskovits Marcit is megihlették. A VIVA bevállalós műsorvezetője Iszak Eszti kíséretében egy sminkmesterhez látogatott, ahol sebes arcú zombit kreáltak belőle.

Malek Andi: „Rafináltabbnak tartom magam annál, hogy erős sminkben járjak!”

Malek Andi igazi díva. A hétköznapokban ugyan csak ritkán használ sminket, a színdarabokhoz viszont maga készíti el különleges arcfestését. A színésznő elárulta, hogyan festi meg jellegzetes „Macskás” sminkjét, valamint hogy milyen szépségrituálékat végez színpadra lépés előtt és után.