Menü

Rubint Réka lányával együtt tartott korcsolyás edzést a Jégteraszon

Rubint Réka különleges edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte. A rendezvényre a Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói is ellátogattak, akik ügyesen követték a fitneszkirálynő utasításait.

Lilu évekkel fiatalabbnak tűnik a koránál

Lilun alig lehet felfedezni rajta az idő múlását. Az arc szépsége még nem minden – számtalan sztárt „buktatott” már le kezének bőre, amely elárulta valódi életkorát. A műsorvezető kimondottan szerencsés típus: arca és keze alapján is évekkel fiatalabbnak gondolhatnánk.

Malek Andi: „Rafináltabbnak tartom magam annál, hogy erős sminkben járjak!”

Malek Andi igazi díva. A hétköznapokban ugyan csak ritkán használ sminket, a színdarabokhoz viszont maga készíti el különleges arcfestését. A színésznő elárulta, hogyan festi meg jellegzetes „Macskás” sminkjét, valamint hogy milyen szépségrituálékat végez színpadra lépés előtt és után.

Miben hasonlít Ariana Grande és Radics Gigi?

Fiatalon került a showbiznisz körforgásába, mégsem viselte meg a gyorsan jött ismertség Radics Gigi. Ennek ellenére ha úgy hozná az élet, boldogan vállalna akár bébiszitterkedést is - akárcsak egyik kedvenc énekesnője, Ariana Grande a Nickelodeon sikersorozatában.

Divatmúzsa lett a SportKlub szexi műsorvezetőjéből

Bár Tóth Laurát mostanság főleg a képernyőn látjuk, amint különböző sportokat próbál ki Aryee Claudia (Tücsi) és Pordán Petra társaságában, a szépség nem hanyagolja eredeti szakmáját sem: amikor Náray Tamás felkérte a 2016-os, őszi-téli kollekciójának fotózására, a modell azonnal igent mondott.

Így készültek az első osztályra a sztárok gyermekei

Szeptember az iskolakezdés hónapja, amikor a szülőknek az eszközbeszerzés mellett az elsős gyermek félelmeivel is meg kell küzdeni. Görög Zita és Harsányi Levente csemetéi is idén lépték át először az iskola kapuját.