Menü

Álmai férfijáról vallott Aryee Claudia Tücsi

Aryee Claudia Tücsi számára természetes, hogy nemcsak a hölgyeknek, de az uraknak is ugyanolyan fontos, hogy ápoltak, igényesek legyenek. De vajon mi tesz szerinte igazán stílusossá egy férfit?

Aryee Claudia a közelmúltban lett a BMW márkanagykövete. A Wallis Motor Pest azért kérte föl a csinos műsorvezetőt erre a szerepre, mert Tücsi köztudottan maximalista ember, aki nemcsak a külsejét illetően, de a munkában és a sportban is a tökéletességre törekszik.

A magabiztosság

„Az mindenképpen, ha a megjelenése magabiztosságot sugall, mert az ilyen férfi minden helyzetben feltalálja magát, odafigyel a másikra és képes meglepetést okozni. A stílusos férfi továbbá tudja, mi jól áll neki, és minden szituációban képes az alkalomhoz illően a lehető legtöbbet kihozni magából. Tudja, mikor kell inget választania, és mikor érheti be a pólóval – legyen szó eljegyzési buliról vagy pezsgőzésről az Eiffel-torony tetején. Nagyon fontos, hogy ne csak a ruhák, de a kiegészítők is belesimuljanak az összképbe. Egy szép óra, táska vagy mandzsettagomb nagyon hatásos tud lenni, akárcsak egy visszafogott, mégis karakteres, a viselőjéhez passzoló illat használata” – árulta el Claudia, aki úgy véli, az első benyomás minden új ismeretségnél meghatározó lehet.

A hagyományok tisztelete

„Egy randevú, de akár egy üzleti találkozó sikere is múlhat azon, hogyan öltözik fel, milyen programot szervez, vagy épp hogyan viselkedik a férfi az első találkozás alkalmával. Akinek van stílusa, követi a hagyományokat: tiszteli az idősebbet, kinyitja az ajtót a hölgyek előtt, és az autóból is kisegíti a partnerét” – folytatta a műsorvezető.

A figyelmesség

„Mivel állandó pörgésben élem az életem, nem árt, ha a párom észreveszi, hogy meg kellene állnom pihenni egy kicsit. Ilyenkor egy nőnek szerintem nagyon jól tud esni, ha egy városnézős, sétálós, túrázós nyaralás helyett piknikezni vagy a strandra invitálják, vagy mondjuk egy nehéz nap után illatos fürdővel és vacsorával várják” – vallotta be Tücsi, akit virágokkal és lufikkal is könnyen le lehet venni a lábáról.

Az intelligencia

„Az egyszerű dolgokban, az egymásra való odafigyelésben, a sok és tartalmas beszélgetésben, az intelligenciában hiszek. Egy stílusos, magabiztos férfire szerintem mindig lehet számítani: partner abban is, ha az esőben épp jólesik elázni, de akkor sem jön zavarba, ha ajándékozásról van szó. Általában nem szoktam elárulni, mit szeretnék, de szerintem egy igazi férfi figyel a másikra és kitalálja, mire vágyik a nő” – összegezte a sztár.

Aryee Claudia Tücsi a BMW márkanagyköveteként egy 118i BMW-t vezet a Wallis Motor Pest jóvoltából.

Dobó Ági elárulta születendő gyermeke nemét

Dobó Ági boldogsága nem is lehet teljesebb, hiszen a csinos modell és anyuka másodszor is várandós. A 26. heti ultrahang vizsgálaton pedig az is kiderült, kisfiút hord a szíve alatt, és első fia, Benedikt már alig várja, hogy személyesen is találkozzon az öccsével. Sőt, az ultrahang saját születéskori élményeit idézte fel a 3 éves csemetében.

Genetikai tanácsadás: első lépés a tudatos családtervezésben

Mai világunkban a megfontoltság és az előrelátás a gyermekvállalás első fázisából sem hiányozhat. A szülészeti genetikai tanácsadás alkalmával számos információt megtudhatunk örökletes betegségeinkről, valamint a várandósság kockázatairól – ez a beszélgetés egyébként kötelező a 37 év feletti várandósok számára.

Egyre több a túlsúlyos, vashiányos kisbaba

Az egyéves gyerekek fele vitaminhiányos, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. A korosztály közel felét pedig az elhízás is fenyegeti. A riasztó eredmények hátterében főként az áll, hogy minden második családban ugyanazt eszik a kisgyermekek, mint a szüleik, pedig a szervezetüknek egészen más étrendre lenne szüksége.

Genetikai tanácsadás: az első lépés a tudatos családtervezésben

A megfontoltság és az előrelátás a gyermekvállalás első fázisából sem hiányozhat. A szülészeti genetikai tanácsadás alkalmával számos információt megtudhatunk örökletes betegségeinkről, valamint a várandósság kockázatairól – ez a beszélgetés egyébként 2014 óta a terhesgondozási rendszer szerint kötelező a 37 év feletti várandósoknak.

Szerelem számkorlátok nélkül

Jelentős korkülönbség a párkapcsolatokban - elfogadott, vagy sem? Shannon de Lima és Marc Anthony, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Crystal Harris és Hugh Hefner... Csak pár példa a sztárvilágból, ahol szembeötlően erős a korkülönbség.